Företagsledarskolan

Företagsledarskolan

Som företagsledare brottas du ofta med tid som inte räcker till eller inte finner att de utbildningar som erbjuds passar just ditt företags behov, förutsättningar och budget. Så behöver det inte vara. Kompetensutveckling är alltid lönande om den matchas med behoven på rätt sätt.

Företagsledarskolan förstår det mindre och medelstora företagets vardag. Våra kurser är helt anpassade för att ge dig som företagsledare såväl förståelse och insikt som praktisk tillämpning som hjälper ditt företag att växa med hållbar lönsamhet.

Som företagsledare behöver du kunskaper om de fyra hörnstenarna, Marknadsföring, Försäljning, Personal och Ekonomi. Inom var och en av dessa hörnstenar finns det ett antal affärskritiska nyckelkunskaper som varje företagsledare måste behärska.

Företagsledarskolans unika koncept bygger på att erbjuda konkreta kurser som ger dig just dessa affärskritiska nyckelkunskaper. Varje kurs omfattar tre halvdagar och genomförs i Soft Centers lokaler i Ronneby. Samtliga kursledare är från näringslivet, särskilt utvalda för sina spetskunskaper och sin förmåga att kunna förmedla dessa kunskaper till dig som deltagare.

Våra utbildningar

Företagsledarskolan - Information

Marknadsföring - Marknadsplan

Marknadsföring - Digital Marknadsföring

Marknadsföring - Medieträning

Personal - Praktisk Projektledning

Ekonomi - Affärsmässig Excel

Anmäl ditt intresse idag

Så tycker kunderna om Företagsledarskolan