Magdalena Espenkrona

Magdalena Espenkrona

photo_2019-12-06_10-57-07

…har en gedigen erfarenhet av personalarbete på stora internationella företag från en kortare period på Volvo i Braås till 16 år i olika ansvarsroller på personalavdelningen på Ericsson.
Sedan 2016 är hon BTV konsult och vår specialist inom personalfrågor. Hennes mångsidiga kunskaper inom området har använts i olika HR uppgifter för olika typer av företag i kortare eller längre uppdrag.

Förutom rena HR uppdrag har hon varit en aktiv del i ett kommunprojekt för nyanlända entreprenörer, uppstart av ett helt nytt affärsnätverk för kvinnor, ett utvecklingsprojekt för att förbättra samarbetet mellan skola och näringsliv på Gymnasieskolan Knut Hahn, och hon har dessutom arbetat med att koordinera olika kundevents för externa kunder.

Under det senaste året har hon varit tillbaka på Ericsson som konsult i ett längre uppdrag. Först som interim HR under en rekryteringsprocess och därefter som stöd och coach till den nyrekryterade HR medarbetaren.

Magdalena kan gå in i kortare eller längre uppdrag i varierande tjänstegrad helt efter behov och önskemål från kunden. Är VD:ns högra hand i de som viktiga personalfrågorna och säkerställer att företaget har koll på, och följer, gällande rutiner och lagar.


Kontaktuppgifter

Telefon: 0739-445903
E-post: Magdalena.espenkrona@btv.se