Mats Jonasson

Mats Jonasson

Mats Jonasson - Konsult Btv

…är företagare, projektledare och mentorcoach som använder sina många års erfarenheter till att förenkla processer inom varuflöden och avtalsförhandlingar för företag och organisationer.

Mats har mer än 25 års erfarenhet av företagande i varierande storlekar. Med rötterna inom Telekombranschen anlitas Mats idag som konsult vid såväl mindre som större telefoniupphandlingar.

Tillsammans med 2 kompanjoner startade Mats 1987 Kvatronic AB som utvecklades lyckosamt under 10 år fram tills det bolaget såldes med 28 anställda och en omsättning på över 100 miljoner.

Under början av tjugohundratalet anlitades Mats som försäljningsagent inom flera olika branscher såsom radioreklam, grossistförsäljning av kommunikationsutrustning samt försäljning av mobiltelefoni till storföretag.

2008 anlitade Dialects försäljningschef Mikael Espenkrona Mats som coach och mentor till kedjans nyanställda säljare. Samarbetet mellan Mikael och Mats pågår fortfarande och har omfattat flera övertagande av företag som strukturerats om och som idag ingår i olika kedjor.

Mats anlitas idag för utveckling av BaooBaoos väskkollektion inom nya marknader samt konsult inom organisationsutveckling. Verkar sedan början av 2015 även på den Tyska marknaden med basen i Hamburg.


Kontaktuppgifter

Telefon: 031-789 41 01
E-post: mats.jonasson@btv.se