Mikael Espenkrona

Mikael Espenkrona

Mikael Espenkrona - Konsult Btv

…är föreläsare, inspiratör och affärsutvecklare.

Mikael är återfallsentreprenören som har sina rötter i resebranschen och hittills har startat och drivit 11 företag i 8 olika branscher, vilket har gett honom mångfacetterade erfarenheter av såväl med-, som motgångar.

Mitt i en framgångsrik karriär som eftertraktad föreläsare antog han utmaningen som försäljningschef för Telekomkedjan Dialect med 700 anställda och en omsättning på 1 miljard. Efter två år där fick han möjligheten att som VD vända ett konkurshot till en miljonvinst åt ett företag med 20 anställda och sedan under några år vara med om att tillsammans med sin kollega Mats Jonasson, utveckla det företaget till en kedja på den svenska västkusten.

Fullpackad med nya konkreta insikter och lärdomar är han åter tillbaka som konsult, inspiratör och föreläsare för att dela med sig av sina erfarenheter till företag och organisationer.

Hans föreläsningar är alltid fyllda av värme, entusiasm och humor. De är lika inspirerande som handgripliga och alltid baserade på verkliga erfarenheter i nutid. Åhörarna går oftast hem fyllda av energi och med flera idéer som direkt går att applicera i den egna organisationen.

Mikael bor i Ronneby, är gift med Magdalena och har två döttrar Maja och Siri.


Kontaktuppgifter

Telefon: 031-789 41 02
E-post: mikael.espenkrona@btv.se