Konsulttjänster

Konsulttjänster

Många gånger kan en föreläsning eller utbildning hjälpa dig att ta ditt företag vidare, men ibland behövs handgriplig hjälp av erfarna konsulter. Oavsett vilken utmaning du och ditt företag står inför så finns det en konsult i vårt nätverk som har stor erfarenhet av såväl utmaningen som lösningen.
Under den här rubriken ger vi några exempel på olika konsulttjänster som våra partners kan hjälpa dig med. Hittar du inte det du söker, tveka inte att kontakta oss. I vårt enorma kontaktnät finns garanterat svaret du söker. Vi hjälper dig…

Bättre tider väntar!

AVTALSFÖRHANDLING

Hjälper kunder med avtalsförhandlingar såsom genomgång av återkommande kostnader, upphandlingar och avtalsförhandlingar. Uppdragen kan bestå i allt från hela projekt, där vi är projektledare till att vi tar hela ansvaret och presenterar en färdig lösning.

GENOMGÅNG AV FÖRETAGETS PROCESSER

Effektiviserar företagens flöden inom lagerhantering, order och inköpsflöden

AGENTFÖRSÄLJNING

Exempel:
Inom agentförsäljning arbetar Btv idag med försäljning av BaooBaoos väsksortiment både i Sverige och utomlands. Här ser du nuvarande sortiment.

Btv har utarbetat ett marknadsföringsprogram för att främja den lokala cityhandeln i landets Kommuner. Första kommunen var Ronneby.

VARUMÄRKESSTRATEGI & VARUMÄRKESPLACERING

Vi tar hand om hela processen för hur du vill och bör profilera dig. Vi tar fram allt från grafisk profil till komplett utformning av din profilering.

MARKNADSPLAN

Få hjälp med uppsättningen av en komplett marknadsplan med aktiviteter som berör de medier som är aktuella för dig. Marknadsplanen sträcker sig från trycksaker och mässor digital marknadsföring.

DIGITAL MARKNADSKOMMUNIKATION

Få komplett hjälp med allt som berör din digitala närvaro. Tillsammans med dig genomför vi en nulägesanalys och sätter upp strategiska mål för att ge högre avkastning. Områden som vi kommer att